español | english 
QUÈ ÉS LA RUTA

MAPA DE LA ZONA

CATÀLEG '14-15 QUÈ ÉS EL XATÓ RECEPTES AGENDA PROMOCIONS NOTÍCIES CONTACTE

PROPOSTES
ENTORN EL XATÓ

restaurants
allotjaments
cellers
oci actiu
rutes pel territori del xató
enoturisme i xató
el xató vora el mar
xató als espais naturals
xató i patrimoni artístic i arquitectònic
la música i el xató
xató, festes i tradicions
     
  NOTÍCIES  
FINALITZA LA 18A TEMPORADA DE LA RUTA DEL XATÓ
El Claustre de Sant Francesc a Vilafranca del Penedès, ha estat l’escenari per acomiadar l’edició 2014-2015 de la Ruta del Xató

Vilafranca del Penedès, 19 de maig de 2015 - Aquest dilluns dia 18 de maig s’ha fet l’acte de cloenda de la 18a temporada de la Ruta del Xató, la proposta de turisme gastronòmic que les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, dediquen a una de les seves receptes més internacionals, el Xató.

Cloenda de la Ruta del Xató 2014-2015 (18 maig 2015)


EL XATÓ A LA FIRA B-TRAVEL

Aquest cap de setmana, la Ruta del Xató es donarà a conèixer entre els visitants de la Fira B-Travel de Barcelona. Els visitants del nou Saló Internacional de Turisme de Catalunya, podran descobrir els atractius turístics de diferents poblacions de Catalunya amb degustacions culinàries a partir d'un euro, així com creacions d'avantguarda i tastos de vins, caves, licors i cerveses artesanes. Les degustacions se serviran el divendres 17 i el dissabte 18, en horari ininterromput de 10 a 20h.MENÚ DE XATÓ DE SITGES

De novembre 2014 a abril 2015, de dilluns a divendres, fes el Menú del Xató als restaurants recomanats de Sitges i gaudeix de la cultura.

Amb la degustació d’un Menú del Xató, entrada gratuïta al Museu Cau Ferrat, Maricel i a la Fundació Pere Stämpfli.

Menú: Xató, segon especialitat de cada restaurant, taronja caramel·litzada amb Malvasia, dolços de la casa i copa de Malvasia de Sitges.JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL XATÓ DE CALAFELL

Calafell inicia el proper diumenge 1 de març les 4es Jornades Gastronòmiques del Xató, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Calafell (Patronat Municipal de Turisme) i els restauradors del municipi per promocionar el Xató de Calafell.

Durant el mes, fins el diumenge 29 de març, set restaurants del municipi adherits a La Ruta del Xató oferiran en els seus menús plats basats en el xatóXATONADA POPULAR DE CALAFELL

El Patronat Municipal de Turisme informa que el diumenge 1 de març se celebrarà la 14a Xatonada Popular, que enguany tindrà lloc a la plaça de Pau Casals de Segur de Calafell (seguint el seu caire de festa itinerant pels tres nuclis del municipi).

En aquesta catorzena edició el Patronat de Turisme de Calafell posarà a la venda 750 racions i el preu serà de 6 euros que inclourà: pa, xató, i vi D.O Penedès.
LA RUTA DEL XATÓ I BANC SABADELL SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

El passat dilluns 16 de febrer, en el marc del Gremi d'Hostaleria de Sitges, es va dur a terme la signatura del conveni de col·laboració entre la Ruta del Xató i el Banc Sabadell pel qual els restaurants agremiats a algun dels gremis d'hostaleria del territori del Xató (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf), gaudiran de diferents avantatges en els serveis bancaris que dóna Banc Sabadell.     
Xatonades populars

FESTIVAL DEL XATÓ
VILANOVA I LA GELTRÚ
Diumenge 23 de novembre de 2014

XATONADA POPULAR
EL VENDRELL
Diumenge 1 de febrer de 2015

FESTA DEL XATÓ
VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Diumenge 22 de febrer de 2015

XATONADA POPULAR
CALAFELL
Diumenge 1 de març de 2015

MENÚ DE XATÓ
SITGES
Novembre - Abril (entre setmana)


Subscriu-te
al newsletter

La teva Ruta del Xató
 
  Eliminar tots els punts
  Veure ruta per imprimir


QUÈ ÉS LA RUTA

MAPA DE LA ZONA

CATÀLEG '14-15 QUÈ ÉS EL XATÓ RECEPTES AGENDA PROMOCIONS NOTÍCIES CONTACTE


 
Ruta del Xató