El Concurs Nacional del Xató de Vilanova passa a anomenar-se, Pere Tàpias, en la primera gran Festa de la Ruta del Xató

El Mercat de Mar acollirà una nova edició de la Festa del Xató el pròxim diumenge 26 de novembre. A més, el prestigiós Concurs Nacional del Xató passa a anomenar-se Pere Tàpias, en honor al qui va ser un dels més grans ambaixadors d’aquest plat arreu del país i més enllà.

Aquestes son les principals novetats d’aquesta festa que, a més, obre la Ruta del Xató 2017 – 2018.

La Festa del Xató obrirà al Mercat de Mar a les 11 del matí fins les dues del migdia.

Està previst que a les 11.30 h s’iniciï el Concurs Nacional del Xató Pere Tàpias, i que cap al migdia Xavier Mestres investeixi al nous Xatonaires d’Honor i posteriorment es donin a conèixer el guanyadors del Concurs.

Enguany el jurat estarà presidit per l’Oriol Castro, el nou ambaixador Oriol Castro, l’internacionalment reconegut xef del restaurant Disfrutar de Barcelona i del restaurant Compartir, de Cadaqués.

Ruta-del-Xato-oriol-i-el-morter-adn

El tres primers premis consistiran en dinars per a dues persones per l’import de 150, 100 i 75 euros, a més de la gorra de Mestres Xatonaires, en clar homenatge a Pere Tàpias. Tots els participants rebran un diploma acreditatiu i una bossa amb diversos obsequis. Les inscripcions del Concurs Nacional del Xató Pere Tàpias ja estan obertes. Només cal omplir una butlleta i presentar-la l’Oficina de Turisme del Toc, al carrer de Sant Sebastià. La inscripció és totalment gratuïta.

Al llarg del matí de diumenge les parades del Mercat de Mar oferiran els seus productes de proximitat a més de tastets, i també hi haurà la participació d’altres parades del Mercat del Centre i diferents col·laboradors que ompliran l’espai de contingut.

Hi haurà música en directe i els socis de Comerç de Mar posaran parades al carrer de la Llibertat i a la plaça de la immaculada Concepció.

Us esperem a tots.

ruta-del-xato-vilanova-adnstudio

AUTHOR

Avatar
admin