El Festival del Xató de Vilanova ha estat tot un èxit a la seva primera edició al Mercat de Mar

El Mercat de Mar ha acollit una nova edició de la Festa del Xató aquest diumenge 26 de novembre a Vilanova i la Geltrú. Al llarg del matí les parades del Mercat de Mar han ofert els seus productes de proximitat a més de tastets. La música en directe i les parades de Comerç de Mar instal·lades al carrer de la Llibertat i a la plaça de la immaculada Concepció, han acollit els milers de visitants atrets per la primera gran festa de la Ruta del Xató.

A la 32 edició del Festival del Xató i del Concurs Nacional del Xató Pere Tàpias que ha guanyat Maria Fuensanta Pineda, seguida de Jordi Luz i Lorite Pérez.

El Mestre Xatonaire Xavier Mestres ha investit Xatonaires d’honor al xef i ambaixador de la Ruta del Xató 2017-2018 Oriol Castro i als vilanovins Josep Maria Sánchez (Càtering Caserco) i a Pere Cayuela.

IMG_7333

El Festival del Xató ha estat tot un èxit a la seva primera edició al Mercat de Mar i s’han exhaurit les mil racions de Xató posades a la venda.

IMG_7331

Xató amb un maridatge de luxe

El Festival del Xató – Concurs Nacional de Xató Pere Tàpias enguany s’ha maridat amb tots els vins novells de Catalunya, gràcies al grup Festa del Vi Novell, han participat dels cellers Celler Espolla Celler Carles Andreu Cava Portell Garrí – vins de la Conca de Barberà Maset Agrícola Sant Josep Celler Masroig Coop Agricola La Granada tastarem i comentarem la totalitat dels vins; en Jordi Alcover Mestres Guia de vins de Catalunya ha analitzat en profunditat el concepte Vi Novell.

IMG_7328

La música en directe un dels molts al·licients de la festa.

AUTHOR

Avatar
admin