VELL PAPIOL

El restaurant Vell Papiol va ser inaugurat l’abril del 1997, però la nostra trajectòria comença dècades enrere, provinent de la tradició familiar.
El restaurant és conduit per Salvador Vernet i el seu fill David Vernet, responsables de la cuina, i la seva dona Joana Navarro, a la sala.
La capacitat del nostre restaurant és de 54 persones distribuïdes en tres espais diferents.
Un menjador gran, on hi trobem ubicades les taules de major capacitat.
Un segon menjador, amb únicament taules de parelles per tal d’obtenir un espai més íntim.
I per últim un menjador privat d’una sola taula d’un màxim de 6 persones.

Per últim, tota la família intentem dia a dia seguir treballant dur i amb constància per oferir nous productes, nous plats i serveis de qualitat. La fidelitat dels nostres clients al llarg d’aquests anys ens ànima a seguir treballant per ser millor restaurant cada any.

La nostra cuina té les arrels en la cuina marinera local i de la família, i és doncs aquesta raó la que ens porta a basar les nostres especialitats en el peix.

La cuina marinera conviu amb la cuina de mercat, és a dir, la cuina que es basa en treballar amb els millors productes que ens ofereix el mercat cada època de l’any. El peix fresc i el marisc del nostre restaurant és comprat directament a la Confraria de pescadors de Vilanova i la Geltrú.

canal-calafell-3

AUTHOR

Avatar
admin