Xatonada popular del Vendrell

04 de febrero de 2012 admin

La Xatonada Popular del Vendrell d’aquest 2012 inclourà els actes habituals: a partir de les 10 h, a la Rambla del Vendrell tindran lloc el 26è Concurs de Mestres Xatonaires, la 25a Exhibició de Xatonaires Infantils i la 19a Fira de productes alimentaris naturals i artesanals.

Pel que fa al Concurs, cal dir que aquest comptarà amb els tradicionals premis per als tres primers classificats (1r classificat: 300 € i cafè Brasilia per a un any; 2n classificat: 150 € i cafè Brasilia per a mig any, i tercer classificat: 100 € i cafè Brasilia per a tres mesos). També s’obsequiarà els sis primers classificats amb dues xatonades gentilesa de diversos restaurants del Vendrell i, a més, tots els participants del Concurs rebran un diploma acreditatiu i un lot de Cafès Brasilia.

A més, durant tot el matí del dia 5 de febrer, a la Rambla hi haurà l’animació del grup El Gobern de Catalunya i els visitants podran jugar, per un euro, en una ruleta d’obsequis relacionats amb el xató. En concret, la ruleta, que l’any passat va construir el drac de foc El Cabrot, enguany comptarà amb la col•laboració de diverses entitats del Vendrell, i tots els diners que s’hi recaptin aniran destinats a Càritas Parroquial.

Veure Programa Xatonada El Vendrell 2012

AUTHOR

Avatar
admin