Mostra gastronòmica de l’Alt Penedès

dimanche 15 janvier 2012 admin

Amb l’objectiu de dinamitzar la restauració de la comarca i promocionar els seus associats, del 16 al 30 de gener, el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès ha organitzat la primera mostra gastronòmica del Penedès. La intenció és que durant la mostra 17 restaurants del Penedès incorporin a la seva carta un nou MENÚ GASTRONÒMIC maridat amb vins de la DO Penedès comptant amb la col·laboració d’aquesta entitat.

Així mateix el dia 22 de gener a la Rambla Sant Francesc, coincidint amb la xatonada popular, el Gremi instal·larà una carpa on s’oferirà la possibilitat d’assistir a la demostració en directe de creació de plats amb el corresponent maridatge. Per fer-ho es comptarà amb la participació dels cuiners dels restaurants: El Racó de la Calma, Trefí i el Sol i Vi que oferiran els seus millors plats en companyia d’enòlegs experts (DO Penedès) que donaran la millor opció de maridatge per cada plat.

Els interessats que vulguin assistir a les presentacions i degustar-ne els resultats ho podran fer en tres franges horàries: 11.30, 12.30 o bé 13.30h inscrivint-se a l’entrada de la carpa. L’aforament serà limitat.

Establiments: Cal Joanet, Cal Ticus, Trefí, Sol i Vi, Mercat, Cal Diari, Casino, La Palma, El racó de la Calma, Masia Segarrulls, Cal Pelegrí, Can Bellés, Fonda Neus, L’Avenida, Zero, Cal Ton, El Papà i Il Picarolo.

AUTHOR

Avatar
admin