La Ruta del Xató celebra la darrera de les xatonades populars de l’any 2017 a Calafell

6a Quinzena Gastronòmica del Xató de Calafell

Calafell inicia el proper diumenge 12 de març la 6a Quinzena Gastronòmica del Xató, una iniciativa conjunta de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Calafell i els restauradors del municipi per promocionar el xató de Calafell, en el marc de la Ruta del xató.
Durant dues setmanes, fins el diumenge 26 de març, els vuit restaurants del municipi adherits a La Ruta del Xató (A Can Pilis, Casa Pedro, Eusebio, Vell Papiol, Las Brasas, La Bodegueta del Pa Torrat, Petit Duval i l’Estany) oferiran els seus menús basats en el xató de Calafell.

Calafel-quinzena-gastronomica-del-xato

16a Xatonada Popular de Calafell

El diumenge 12 de març se celebrarà la 16a Xatonada Popular, que enguany tindrà lloc a la plaça de Catalunya (seguint el seu caire de festa itinerant pels tres nuclis del municipi).

Calafel-xatonada-popular
En aquesta setzena edició es posarà a la venda 750 racions i el preu serà de  7 euros que inclourà: pa, xató, i vi D.O Penedès.
La Xatonada començarà a les 10h del matí i tindrà un espai de tast del xató, que anirà a càrrec de cinc restaurants del municipi que formen part de la Ruta del Xató.

A Can Pilis

Calafel-xatonada-popular-can-pilis
Casa Pedro

Calafel-xatonada-popular-casa-pedro
Eusebio

Calafel-xatonada-popular-eusebio
Las Brasas

Calafel-xatonada-popular-las-brasas
La Bodegueta del Pa Torrat

Calafel-xatonada-popular-bodegueta-pa-torrat
També hi haurà un taller infantil de xató, on els alumnes aprendran a fer l’autèntic xató de Calafell, amenitzat pel grup d’animació Ai Carai!i dirigits pels Mestres Xatonaires de Calafell.
A més a més i com en anys anteriors, també hi haurà una fira d’aliments artesanals i la 8a Trobada de plaques de cava.

Calafel-xatonada-recepta-xato

AUTHOR

Avatar
admin